Indkøbskurv : 0 Item(s)
Valutaer:
Champion Tøj Outlet

Privacy Notice

Vores forpligtelse til privatliv

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv leverer vi denne meddelelse, der forklarer vores online informationspraksis og de valg, du kan træffe om den måde, dine oplysninger indsamles og bruges på. For at gøre denne meddelelse let at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert punkt, hvor der kan anmodes om personlige identificerbare oplysninger.

De oplysninger, vi indsamler

Denne meddelelse gælder for alle oplysninger indsamlet eller indsendt på dette websted. På nogle sider kan du bestille produkter, fremsætte anmodninger og registrere for at modtage materiale. Typerne af personlige oplysninger indsamlet på disse sider er:

Navn
Adresse
Email adresse
Telefonnummer
På nogle sider kan du indsende oplysninger om andre mennesker. Hvis du f.eks. Bestiller en gave online og vil have den sendt direkte til modtageren, skal du indsende modtagerens adresse. I denne situation er de indsamlede personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
De oplysninger, vi IKKE indsamler

Kredit- / betalingskortoplysninger - vi bruger en tredjeparts betalingsprocessor til at håndtere disse oplysninger sikkert. Ingen af ​​dine kredit- / betalingskortoplysninger gemmes overalt på dette websted.

Måden vi bruger information på

Vi bruger de oplysninger, du giver om dig selv, når du afgiver en ordre for kun at gennemføre denne ordre. Vi deler ikke denne information med eksterne parter undtagen i det omfang, det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre.

Vi bruger de oplysninger, du giver om en anden, når vi afgiver en ordre til kun at sende produktet og for at bekræfte levering. Vi deler ikke denne information med eksterne parter undtagen i det omfang, det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre.

Vi bruger e-mail-adresser til at svare på den e-mail, vi modtager. Sådanne adresser bruges ikke til andet formål og deles ikke med eksterne parter.

Du kan registrere dig på vores hjemmeside, hvis du gerne vil modtage opdateringer om vores nye produkter og tjenester. Oplysninger, du sender på vores websted, bruges ikke til dette formål, medmindre du udfylder registreringsformularen. Du kan altid afmelde vores opdateringer når som helst.

Vi bruger muligvis ikke-identificerende og samlede oplysninger til bedre at designe vores websted og til at dele med annoncører. For eksempel kan vi fortælle en annoncør, at X antal individer har besøgt et bestemt område på vores websted, eller at Y-antal mænd og Z-antal kvinder udfyldte vores registreringsformular, men vi ville ikke afsløre noget, der kunne bruges til at identificere disse individer.

Endelig bruger eller deler vi aldrig de personligt identificerbare oplysninger, der leveres til os online på måder, der ikke er relateret til dem, der er beskrevet ovenfor uden også at give dig en mulighed for at fravælge eller på anden måde forbyde sådanne ikke-relaterede anvendelser.

Vores forpligtelse til datasikkerhed

For at forhindre uautoriseret adgang, opretholde datanøjagtighed og sikre korrekt brug af information, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Vores forpligtelse til børns privatliv

Det er især vigtigt at beskytte de meget unges privatliv. Derfor indsamler eller vedligeholder vi aldrig oplysninger på vores websted fra dem, vi faktisk ved, er under 13 år, og ingen del af vores hjemmeside er struktureret til at tiltrække nogen under 13 år.

Sådan får du adgang til eller korrigerer dine oplysninger

Du kan få adgang til alle dine personligt identificerbare oplysninger, som vi indsamler online og vedligeholde ved at logge ind på din konto med det brugernavn og det kodeord, du oprettede, da du registrerede dig hos os.

Du kan også rette faktuelle fejl i dine personligt identificerbare oplysninger ved at sende os en anmodning, der på en troværdig vis viser fejl.

For at beskytte dit privatliv og sikkerhed vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, inden vi giver adgang eller foretager rettelser.

Sådan kontakter vi os

Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer omkring disse privatlivspolitikker, bedes du kontakte os.